Pedicurebehandeling

11-07-2019
Pedicurebehandeling Last van eelt, likdoorns of ingegroeide nagels? Dan zijn uw voeten toe aan een pedicurebehandeling! U kunt telefonischcontact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak.

Lees verder...

Invetten steunzolen

19-06-2019
Invetten steunzolen Heeft u steunzolen gemaakt van leer? Vet deze dan met enige regelmaat in met een leervet*. Dit houdt de zolen soepel! En de zolen gaan ook nog eens langer mee! * bij de balie in Duiven verkrijgbaar, 150 ml voor € 6,-

Lees verder...

Vraagt u zich soms ook het volgende af?

06-06-2019
Vraagt u zich soms ook het volgende af? Vraagt u zich soms ook het volgende af? Loopt u graag hard? Wandelt u graag? Graag advies welke schoenen geschikt voor u zijn? Of zelfs benieuwd of de stand van uw voeten wel juist is? U kunt zonder verwijzing een afspraak bij ons maken! Onze praktijk is gevestigd in Duiven, Didam, Zevenaar en Lobith. Benieuwd naar de vergoeding van uw zorgverzekering? Vraag het ons gerust! Wij kijken dit graag voor u na.

Lees verder...

Nieuwe locatie in Lobith

06-03-2019
Nieuwe locatie in Lobith Vanaf 1 april 2019 starten wij op onze nieuwe locatie in Lobith. U kunt vanaf dan terecht bij Gezondheidscentrum Geuzenwaard, Markt 5 te Lobith. Wij zullen op deze locatie op maandagochtend aanwezig zijn. Wilt u graag een afspraak maken? U kunt het contactformulier invullen via onze website of bellen naar 0316-266637.

Lees verder...

Jessica 10 jaar bij Serrée

01-11-2018
Jessica 10 jaar bij Serrée HOERA!! VANDAAG IS JESSICA ONZE PEDICURE ALWEER 10 JAAR WERKZAAM BIJ PODOTHERAPIE SERRÉE!! HARTELIJK GEFELICITEERD!!

Lees verder...

Deze Duivense ondernemers maken kans op prijs

11-10-2018
geen-afbeelding Redacht de Gelderlander 10-10-2018 Deze Duivense ondernemers maken kans op prijs DUIVEN - Het MKB Duiven heeft vijf plaatselijke ondernemers genomineerd voor de jaarlijkse verkiezingen tot ondernemer van het jaar in Duiven. De genomineerden zijn Ronald Gerressen van het gelijknamige bedrijf, Marco Krete van Reezo Electro World Duiven, Jan Koenen van Boeketterie 't Hoekje, Wilfred van Manen van Wima Fresh Food In & Out en het trio ondernemers achter Gezondheidscentrum 't Reinhart. De prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van het MKB Duiven uitgereikt door burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Marjolein en Peter Houthuijzen. Duiven heeft ook een prijs voor de beste startende ondernemers. Het is nog niet bekend wie de genomineerden zijn. Vorig jaar won Michiel de Warle van Liemers Fietsen de startersprijs. De prijzen zijn bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten.

Lees verder...

Kranten artikel open dag

05-07-2018
Kranten artikel open dag De opendag op zaterdag 30 juni was een groot succes! Bedankt allemaal voor de belangstelling! Wij hebben een leuke dag gehad. Nog even nagenieten? Zie hiernaast het krantenartikel uit de Duivenpost. Team podotherapie Serrée

Lees verder...

Geslaagd voor ons praktijkkeurmerk

31-05-2018
Geslaagd voor ons praktijkkeurmerk Graag willen wij u (toch met een beetje trots) vertellen dat wij met vlag en wimpel zijn geslaagd voor onze nieuwe praktijkkeurmerk! Wij zijn beoordeeld met een 9,8!

Lees verder...

Zomertip

21-06-2017
Zomertip De zomer is weer aangebroken! Dat betekent weer mooi weer en blote voeten. Maar wat te doen als u graag met uw blote voeten in uw schoenen wilt omdat u steunzolen draagt? Om de zolen schoon en fris te houden kunt u de bekende 'Footie' (kleine sok) over de bovenkant van de zool heentrekken.

Lees verder...

Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol

13-06-2017
Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol Nieuw gezondheidscentrum in Duiven zit nu al vol

Lees verder...

Een afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (0316-266637) of het contactformulier invullen.Afspraak maken

Zolen bestellen

Contact formulier

Voetproblemen?

Wist u dat uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden, 19 spieren en pezen? Circa 70 % van de NL bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten.

De podotherapeut

Praktijk
Duiven

Hoofdvestiging
Spoorallee 26
6921 HZ Duiven
Gezondheids-
centrum Didam

Panhuis 52
6941 BZ Didam
Bezoek de website
Gezondheids-
centrum Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63
6901 HH Zevenaar
Bezoek de website
Ziekenhuis
Zevenaar

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar
De Romei Therapie & Training Romei 18
6901 AV Zevenaar