Nieuwbouw Gezondheidscentrum 't Reinhart te Duiven

23-03-2017
Nieuwbouw Gezondheidscentrum 't Reinhart te Duiven

Duivense huisartsen en podotherapeut onder één dak

 

DUIVEN/GROESSEN – De huisartsenpraktijken Mulling en Jongmans gaan met podotherapeut Serrée in een eerstelijnszorgcentrum zitten. Volgend jaar, na de bouwvakvakantie, moet aan de Spoorallee in Duiven ’t Reinhart openen.

 

‘t Reinhart komt vlak bij de spoorlijn te liggen, onder de nieuwe Duivense wijk De Nieuweling, ten noorden van Groessen en ten westen van de buurtschap Helhoek. „De plek is een compromislocatie, omdat huisartsenpraktijk Jongmans in Groessen zit en ik aan de Eltensestraat in Duiven", zegt Frank Mulling.

 

Groot pand
De dokters en podotherapie Serrée strijken neer in een 1.600 vierkante meter groot pand. Ze krijgen een plek op de begane grond. Op de eerste verdieping komen zorggerelateerde partners, onder wie psycholoog Snellenburg, diëtist Rianne Mulder en thuiszorgorganisatie STMR. Ziekenhuis Rijnstate neemt met een prikpost en radiologie zijn intrek in het complex.

Maandag werden de eerste palen voor het fundament van 't Reinhart geslagen. De bouwer is aannemersbedrijf Bramer uit Vriezenveen, Van der Schoot Architecten uit Schijndel ontwierp het gebouw.

 

 

 

 

 

Naar alle nieuwsberichten

Een afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (0316-266637) of het contactformulier invullen.Afspraak maken

Zolen bestellen

Contact formulier

Voetproblemen?

Wist u dat uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden, 19 spieren en pezen? Circa 70 % van de NL bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten.

De podotherapeut

Praktijk
Duiven

Hoofdvestiging
Gildedreef 1
6921 JG Duiven
Gezondheids-
centrum Didam

Panhuis 52
6941 BZ Didam
Bezoek de website
Gezondheids-
centrum Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63
6901 HH Zevenaar
Bezoek de website
Ziekenhuis
Zevenaar

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar
De Romei Therapie & Training Romei 18
6901 AV Zevenaar