Voor wie

 

Podotherapie is voor iedereen met voetklachten of klachten elders in het bewegingsapparaat die het gevolg zijn van een verkeerde voetstand of slechte voetfunctie.

Voor mensen met reuma of suikerziekte (diabetes mellitus) biedt podotherapie preventieve onderzoeken en specifieke behandelingen aan. Sporters van elk niveau kunnen terecht met pijnklachten of blessures maar ook voor advies om deze te voorkomen.

 

Podotherapeut

 

De podotherapeut is een paramedicus die een fulltime vierjarige HBO studie podotherapie heeft afgerond. Daarmee de enige en hoogst opgeleide wettelijk erkende paramedicus in dit vakgebied. Podotherapeut is een wettelijk beschermde titel en opgenomen in de wet BIG.

Podotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van voetklachten. Klachten aan knie, heup en rug die het gevolg zijn van een afwijkende voetfunctie horen hier ook bij. Doel van de behandeling is niet alleen de klacht te behandelen, maar juist de oorzaak op te sporen en aan te pakken. U bent dus in vertrouwde handen.

 

Kwaliteitswaarborg

 

Podotherapeuten voldoen als erkende paramedici aan een groot aantal kwaliteitseisen en worden regelmatig op hun functioneren en kennis getoetst. Onze podotherapeuten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

 

Download Algemene folder

 

folder algemeen

Een afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen (0316-266637) of het contactformulier invullen.Afspraak maken

Zolen bestellen

Contact formulier

Voetproblemen?

Wist u dat uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden, 19 spieren en pezen? Circa 70 % van de NL bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten.

De podotherapeut

Praktijk
Duiven

Hoofdvestiging
Spoorallee 26
6921 HZ Duiven
Gezondheids-
centrum Didam

Panhuis 52
6941 BZ Didam
Bezoek de website
Gezondheids-
centrum Sevenaer

Oude Doesburgseweg 63
6901 HH Zevenaar
Bezoek de website
Ziekenhuis
Zevenaar

Hunneveldweg 14
6903 ZN Zevenaar
De Romei Therapie & Training Romei 18
6901 AV Zevenaar