0316-266637 Afspraak maken

Afspraak maken

Voor advies of gewoon een goed gesprek, maak je een afspraak via onderstaand contactformulier. De koffie staat klaar!

Ons DNA

Podotherapie Serée is een regionale praktijk met vestigingen in Duiven, Zevenaar, Didam en Lobith. Onze hoofdlocatie bevindt zich in gezondheidscentrum ‘t Reinhart in Duiven. Vanuit onze locaties bieden wij specialistische voetzorg aan iedereen: van jong tot oud en van sporters tot mensen met chronische aandoeningen, zoals reuma of suikerziekte. In ons team is veel kennis en expertise aanwezig en wij bieden laagdrempelige en persoonlijke aandacht. Precies wat je mag verwachten van een regionale zorgverlener.

Investeren in onze praktijk én in onze mensen

In de afgelopen dertig jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een serieuze partner in de gezondheidszorg. En daar hebben onze mensen een grote rol in gespeeld. Door niet alleen te investeren in onze praktijk, maar óók in opleiding en ontwikkeling van onze collega’s, blijven wij voortdurend groeien.

Hecht team met verschillende expertises

Ons team bestaat uit podotherapeuten, assistenten, medisch pedicures, laboranten en office-medewerkers. We zijn een hecht team dat dagelijks samenwerkt aan onze missie: de beste oplossing bieden voor klachten aan voet, enkel, knie, heup of rug. We helpen elkaar waar nodig, maken gebruik van elkaars expertises en ondersteunen elkaar. Bij Podotherapie Serrée doen we het écht samen.

Bovendien houden we van korte lijnen en staan onze deuren altijd open. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten, uitstapjes en etentjes.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf al werken in een moderne praktijk met veel doorgroeimogelijkheden én binnen een hecht en deskundig team? Bekijk dan onze openstaande vacatures of neem contact met ons op.

Meer weten over onze praktijk of heb je vragen over werken bij Podotherapie Serrée? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen!

Contact opnemen

Contact