0316-266637 Afspraak maken

Afspraak maken

Voor advies of gewoon een goed gesprek, maak je een afspraak via onderstaand contactformulier. De koffie staat klaar!

Ervaringen van onze collega’s

‘Er heerst hier echt een leuke sfeer’

Naam: Lindsay Vortman
Functie: Frontoffice
Werkt bij Serrée sinds: 2020

Hoe ben je bij Serée terecht gekomen?
“Ik was hiervoor schoonheidsspecialiste, tot ik de vacature van Podotherapie Serrée voorbij zag komen via Indeed. Het sprak me gelijk aan: de planning doen, dingen regelen. Ik werkte hiervoor in een grotere salon, maar hier trok het kleinschalige karakter me meer aan.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Samen met een andere collega ben ik het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Ik plan afspraken in, regel zaken voor collega’s en houd me ook bezig met de planning voor onze andere locaties. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s hun werk goed en vlot kunnen uitvoeren.”

Wat vind je fijn aan werken bij Serrée?
“Er heerst hier een hele leuke sfeer. Het team bestaat uit een leuke mix van jong en oud. Stress kennen we eigenlijk niet, want iedereen helpt elkaar. Ook zijn er geen doelen of targets die je moet behalen, je kunt gewoon lekker je werk doen. En om 17.00 uur sluiten we af en gaat iedereen naar huis, overwerken is er niet bij. Ook is iedereen hier gelijk, je merkt geen niveauverschillen.”

‘Ik ervaar echt uitdaging in mijn vak’

Naam: Daphne Vermeulen
Functie: Podotherapeut
Werkt bij Serrée sinds: 2021

Hoe ben je bij Serée terecht gekomen?

“Tijdens mijn studie Podotherapie aan Fontys Hogescholen heb ik stagegelopen bij Podotherapie Serrée. Daarna ben ik gebleven.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Ik ben podotherapeut en zie op dagelijkse basis patiënten hier in de praktijk. Ik verdeel mijn tijd tussen het houden van spreekuren met patiënten en tijd in het laboratorium, waar we zelf zolen maken. Tussen de middag houden alle collega’s tegelijkertijd pauze en om 17.00 uur sluiten we de PC af en is het tijd om naar huis te gaan.”

Wat vind je fijn aan werken bij Serrée?

“De combinatie van patiënten zien en onze eigen zolen maken spreekt me heel erg aan. In ons laboratorium wordt echt vakmanschap verricht, de zolen bouwen we helemaal zelf op. Ook doe ik weinig tot geen pedicurewerk, want daar hebben we onze medische pedicures voor. Daardoor kan ik mij meer richten meer complexere vraagstukken. Ik ervaar dus echt uitdaging in mijn vak.”

“Als team denken we écht mee met de patiënt. Zo doen wij bijna altijd uitgebreid onderzoek en maken we onze zolen ook echt op maat. Dat stapje extra zetten wordt door onze patiënten erg gewaardeerd.”

‘Er wordt veel geïnvesteerd in personeel’

Naam: Jessica Beumer
Functie: Medisch pedicure
Werkt bij Serrée sinds: 2008

Hoe ben je bij Serrée terecht gekomen?

“Het is alweer veertien jaar geleden dat ik bij Serrée terecht kwam. Ik werd benaderd door de eigenaren – Marc en Olga – omdat zij op zoek waren naar een medisch pedicure. We kenden elkaar al, dus de match was gauw gemaakt.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Als medisch pedicure ben ik verantwoordelijk voor de voetverzorging bij onze patiënten. Dat doe ik al veertien jaar met veel plezier en we hebben een mooi team om ons heen opgebouwd waarmee we de beste zorg bieden. Heeft een patiënt bijvoorbeeld ook hielpijn, dan verwijs ik hem of haar door naar een collega. We maken hier echt gebruik van elkaars specialisaties.”

Wat vind je fijn aan werken bij Serrée?

“De sfeer vind ik het allerbelangrijkste, en daarmee zit het hier helemaal goed. Elkaar helpen is hier écht aan de orde. En we kunnen ook altijd bij Marc en Olga terecht, het zijn werkgevers waar je goed mee kunt communiceren én die potentie zien in hun medewerkers. Als ze merken dat er meer in je zit, halen zij dat eruit. Zo zijn er al meerdere collega’s die zich hebben doorontwikkeld binnen onze praktijk.”

“Er wordt hier veel geïnvesteerd in personeel, en daar horen ook bedrijfsuitjes bij. Alles is mogelijk op dat gebied, van bingoavonden tot een tour met eendjes of een etentje. Mits we er de tijd voor vinden, haha.”